اخبار ارز دیجیتال

درخواست تأخیر جدید SEC و بایننس در پرونده دادخواهی

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) و صرافی بایننس در حال درخواست تأخیر 60 روزه برای پرونده دادخواهی جاری خود هستند. این درخواست به صورت مشترک به یک قاضی فدرال در منطقه کلمبیا ارائه شده است و هدف آن ادامه گفتگوها است.

گفتگوهای SEC و بایننس پس از استعفای جنسلر

طبق درخواست ارائه شده، SEC و بایننس پیشرفت‌های چشمگیری در گفتگوهای خود داشته‌اند و انتظار دارند که این گفتگوها به یک راه‌حل دوستانه برای پرونده دادخواهی منجر شود. جالب است که SEC درخواست این تأخیر را آغاز کرده و بایننس نیز آن را پذیرفته است. این دومین باری است که هر دو طرف برای درخواست تمدید مهلت اقدام می‌کنند.

درخواست نخست برای توقف روند دادخواهی در فوریه 2025 و پس از استعفای رئیس پیشین SEC، گری جنسلر، صادر شد. پس از استعفای جنسلر، این کمیسیون تحت مدیریت جدید قرار گرفت و به نظر می‌رسد رویکرد جدیدی نسبت به دارایی‌های دیجیتال اتخاذ کرده است.

اتهامات 13 گانه علیه بایننس

نبرد قانونی میان SEC و بایننس از سال 2023 آغاز شده است، زمانی که 13 اتهام علیه این صرافی مطرح شد. کمیسیون SEC مدعی است که بایننس در فروش‌های بدون ثبت توکن‌های BNB و USD دست داشته است. سایر اتهامات شامل عملیات محصولات مختلفی مانند Simple Earn و BNB Vault است.

صرافی بایننس و چانگ‌پنگ ژائو، مدیرعامل سابق آن، به شدت تمامی این اتهامات را رد کرده‌اند.

SEC رویکرد ملایم‌تری در پیش گرفته است؟

اگرچه هنوز مشخص نیست که آیا طرفین قادر به حل و فصل اختلافات خود خارج از دادگاه خواهند بود یا خیر، ولی جالب است که SEC در مواردی از پیگیری برخی دادخواست‌ها دست کشیده است. برای مثال، این کمیسیون پرونده‌های خود علیه کوین‌بیس، جمینی، کراکن و رابینهود را کنار گذاشته است. این اقدامات می‌تواند نشان‌دهنده تغییر رویکرد SEC به دارایی‌های دیجیتال باشد، شاید به دلیل رهبری جدید کمیسیون.

نوشته های مشابه